Zomeractie laser ontharen

Korting op laser ontharen!

 Scheren is tijdrovend, kostbaar, en laat vaak ook irritaties achter. Het genieten van een gladde huid is dan bovendien van korte duur, omdat stoppeltjes meestal snel hun weg terug vinden naar het huidoppervlak. Gelukkig kunt u dankzij laserontharing, de meest definitieve manier van ontharen, blijvend profiteren van een stoppelvrije huid. Omdat we de laser precies kunnen instellen, kan veilig bij elk huidtype gelaserd worden. Dit betekent ook dat als u wenst om in de zomer het traject door te zetten, u nog wel korte mouwen kunt dragen. Echter is het heel belangrijk dat er dan goed wordt gesmeerd, bijvoorbeeld met de Actinica zonlotion, en dat u niet bewust gaat bakken in de zon!

Korting op laser ontharen!

Deze zomer bieden wij verschillende kortingspakketten aan voor ontharen! Profiteer deze zomer van extra voordeling laseren, en geniet al snel van de resultaten van de behandeling. Doorgaans heeft u namelijk na 1 behandeling al profijt, en worden na elke behandelingen de haren steeds dunner en minder. Dat is al heel fijn voor deze zomer, en volgende zomer bent u sowieso uitbehandeld. Kom snel langs voor een gratis intake! Maak een afspraak online, of via Whatsapp.

Deze actie is geldig van 1 juni t/m 31 augustus.

   

Over de lasers

Onze huidtherapeuten maken al meer dan 10 jaar gebruik van de Diode Lightsheer ontharingslaser of de Mydon 1064 laser voor donkere huidtypen. Het kenmerk van deze lasertypes is dat de laser inwerkt op het pigment in de haarfollikel. Door de warmte die ontstaat, wordt de haarfollikel verwijderd waardoor er geen nieuwe haar meer terug kan groeien. Omdat de laser selectief te werk gaat wordt het omliggende weefsel niet beschadigd. Klik hier voor meer informatie over laser ontharen!

   

Onze locaties

Laser ontharen is mogelijk op al onze locaties: De Bilt, Den Haag, Sint-Oedenrode, Bergambacht, Veghel, Leiden (Lammenschansweg en Alrijne ziekenhuis,) Alphen aan de Rijn, Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Amersfoort, Grubbenvorst, Baarn, Goes, Zaandam, Volendam, Oud-Beijerland, Urk, Vught, Arnhem, Mijdrecht, Nunspeet, Amsterdam, Rotterdam, Brakel, en Venlo. Voor een uitgebreid locatie overzicht, klik hier.

Actieprijzen laser ontharen
*Onderstaande prijzen zijn actieprijzen, voor een overzicht van alle andere prijzen laser ontharing klik hier
Hele schaamstreek + oksels
€200,- i.p.v. €250,-
Hele benen
€350,- i.p.v €425,-
Alleen bikinilijn
€90,- i.p.v €120,-
Alleen schaamstreek
€110,- i.p.v €170,-
Alleen oksels
€70,- i.p.v €100,-
Gehele rug
€200,- i.p.v €300,-
Borst
€100,- i.p.v €175,-
A:

Omdat bij laser ontharen het haarzakje specifiek gelaserd wordt, is het belangrijk dat u de haarzakjes niet epileert of harst. Scheren is wel toegestaan. Als u voor grote gebieden gelaserd wordt, willen wij u verzoeken om de gebieden die behandeld gaan worden alvast zelf te scheren. Het is belangrijk om voorafgaand aan de laserbehandeling 4 weken niet bloot te zijn gesteld aan de zon. Dat betekent geen zonnebank of uitgebreid zonnebaden tijdens een zonvakantie. Uiteraard mag u wel gewoon buiten lopen. Als de zon fel schijnt, is het belangrijk dat u zich insmeert met een goede zonbescherming. Bijvoorbeeld de Actinica Lotion. Als u een laserbehandeling krijgt in het gezicht dient u met een gereinigd gezicht naar de behandeling te komen.

A:

Onze huidtherapeuten behandelen ongewenste haargroei met de Light Sheer Diode laser of de Mydon 1064 laser voor donkere huidtypen. Het kenmerk van deze lasertypes is dat de laser inwerkt op het pigment in de haarfollikel. Door de warmte die ontstaat, wordt de haarfollikel verwijderd waardoor er geen nieuwe haar meer terug kan groeien. Omdat de laser selectief te werk gaat wordt het omliggende weefsel niet beschadigd. De laserbehandeling van overbeharing kunt u als licht gevoelig ervaren. Het ene lichaamsdeel zal gevoeliger of pijnlijker zijn dan het andere lichaamsdeel. Wij maken gebruik van een koelsysteem om de behandeling aangenamer te maken. De laser voelt aan als kleine speldenprikjes op de huid. Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen.

 

A:

Na gemiddeld 8 tot 12 laserbehandelingen is de haargroei met minimaal 80% verminderd. Er bestaat overigens wel een kans dat de haargroei zal terugkeren. Daarom adviseren wij om 1 tot 2 keer per jaar een onderhoudsbehandeling te laten doen. De onderhoudsbehandelingen worden tegen een verlaagd tarief uitgevoerd.

A:

Ongewenste haargroei in het gezicht kan (gedeeltelijk) vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Laser ontharen voor de rest van het lichaam wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekering. Kijk voor meer informatie over vergoedingen op onze informatiepagina over zorgverzekeringen.