Over ons bedrijf

Bij Medi Skin Care – Huid Expertise Centrum vinden wij het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Onze HBO-opgeleide huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in complexe huidaandoeningen bij alle huidtypen. In ons Huid Expertise Centrum vindt u een grote variëteit aan hoogwaardige laserapparatuur waarmee onze huidtherapeuten bijna elke medische als cosmetische indicatie kunnen behandelen. Door onze nauwe samenwerking met artsen in 9 ziekenhuizen (o.a. Meander Amersfoort en Baarn, Gelre Apeldoorn en Zutphen, het Deventer Ziekenhuis,  Zaans Medisch Centrum, Alrijne Ziekenhuis Leiden en Alphen a/d Rijn) kunt u ervan uitgaan dat onze huidtherapeuten verstand van zaken hebben. Een persoonlijke maar realistische benadering naar de patiënt en het bijbehorende behandeldoel staat daarbij hoog bij ons in het vaandel. Bent u benieuwd welke behandelingen wij aanbieden? Klik dan hier! Behandelen wij bij u in de buurt? Grote kans van wel, klik hier voor ons locatie overzicht.

Waarom een laserbehandeling?

Met laser ontstaat er een mogelijkheid om effectief in een diepere huidlaag te behandelen. Door middel van een speciale golflengte wordt er één specifiek doel in de huid bereikt, zoals haarzakjes, bloedvaatjes of pigment. Hierbij wordt de omringende huid niet beschadigd. Tussen de laserbehandelingen zit een interval van 4 tot 6 weken.

Behandeling door medisch onderlegde huidtherapeuten

Bij Medi Skin Care staat op maat gemaakte zorg en hoogwaardige laserapparatuur voorop. Naast ons Huidcentrum in De Bilt hebben wij een samenwerking met artsen in 9 ziekenhuizen (poli plastische chirurgie en dermatologie) door heel Nederland. Onze huidtherapeuten behandelen dagelijks patiënten een breed scala aan huidaandoeningen die worden doorverwezen door hun behandelend arts.

Behandeling van diverse huidaandoeningen

Een greep uit de huidaandoeningen die door Medi Skin Care behandeld worden: overbeharing, (been)vaatjes, couperose, rosacea, fibromen, xanthelamsa, sproetjes, pigment, melasma, acné, acné-littekens, chirurgische littekens, brandwondenlittekens, keloïd littekens, schimmelnagels, hand- en voetwratten, ouderdomswratjes en nog veel meer.

Onze meest populaire laserbehandelingen:
* (Acné)littekens
* Couperose/roodheid
* Huidverjonging (fractioneel en CO2)
* Laserontharen gezicht/lichaam
* Pigmentvlekken
* Keloïd littekens
* Gespecialiseerd in donkere huidtypen
* Tatoeage verwijdering
* Pico laser behandeling
* Cryolipolyse

Gratis intakegesprek

Heeft u last van storende huidproblemen? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek bij  een van onze huidtherapeuten. Tijdens dit gratis adviesgesprek kijkt de huidtherapeut naar uw huid en bespreekt de behandelmogelijkheden met u. Ook wordt er tijdens dit gesprek een persoonlijk behandelplan opgesteld met bijbehorende prijsindicatie. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van de behandeling en komt u tijdens het behandeltraject niet voor verassingen te staan. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Medi Skin Care streeft ernaar altijd een realistisch beeld te geven van het te verwachten resultaat.

Waar is Medi Skin Care te vinden?

Medi Skin Care is graag bereikbaar door het hele land voor haar patiënten. Daarom werken wij samen met schoonheidssalons en ziekenhuizen door heel Nederland. Benieuwd of we bij u in de buurt behandelen? Klik dan hier!

Vergoeding zorgverzekeraar

Het verschilt per zorgverzekeraar of zij laserbehandelingen vergoeden. Vaak worden acné-behandelingen, overbeharing en huidverkleuringen in het gezicht in de aanvullende polis geheel of gedeeltelijk vergoed. Medi Skin Care is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (BIG).

Ons team

Medi Skin Care heeft 8 huidtherapeuten in dienst, een Algemeen Manager, 3 communicatiemedewerkers een support medewerker en administratieve ondersteuning. De huidtherapeuten zijn allen HBO gediplomeerd, geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapie (NVH).

Samenwerking met artsen

In de ziekenhuizen waar onze huidtherapeuten werkzaam zijn, prijst men Medi Skin Care om de kwaliteit en de integriteit. Toen Medi Skin Care werd opgericht, 14 jaar geleden, stond het vast dat deze twee elementen de bouwstenen zouden zijn voor het bedrijf. Medi Skin Care werkt samen met 9ziekenhuizen. Zij is de enige externe partij in Nederland die haar werk in lasertechniek uitvoert in samenwerking met de dermatoloog. Ook krijgen wij patiënten doorverwezen van de afdeling chirurgie en plastische chirurgie. Naast haar werk in de ziekenhuizen werkt Medi Skin Care samen met veel verschillende beauty-salons en klinieken verspreid door heel Nederland.

Geavanceerde en medisch gekeurde laserapparatuur

Alle vooraanstaande congressen en beurzen worden door de oprichtster, laserspecialist en directrice Mariëtte Annema bezocht om de nieuwste lasertechnieken en test-resultaten te volgen en toe te passen in het bedrijf. Hierdoor beschikken wij over een groot assortiment aan geavanceerde laserapparatuur. Wij streven ernaar om voor iedere patiënt toegankelijk te zijn in onze prijsstelling maar toch behandeld te kunnen worden met kwalitatieve en medische gekeurde laserapparatuur. Zo maakt Medi Skin Care het mogelijk om door heel Nederland een groot scala aan huidaandoeningen te behandelen.


Onze werkwijze

Kosten
Tijdens het intakegesprek wordt de behandelprijs bepaald, deze prijs geldt per behandeling. De kosten zijn gebaseerd op de grootte van het te behandelen gebied en de benodigde laserapparatuur.

Het behandeltraject
Voordat wij starten met de behandeling krijgt u een uitleg over de werkwijze. Mocht de behandeling gevoelig zijn, dan wordt dat van te voren aangegeven. De laserbehandeling wordt herhaald met een interval van 4 tot 6 weken om het juiste resultaat te bereiken. Ieder huidprobleem heeft haar eigen behandeltraject.

Afspraak annuleren
Mocht u uw afspraak willen annuleren of verzetten, dient u dit minimaal 24 uur voor de afspraak te doen. Verschijnt u zonder tegenbericht niet op uw afspraak, of zegt u te laat af, dan zijn wij helaas genoodzaakt om €45 in rekening te brengen.

Nazorg
Na de behandeling kunnen zich huidreacties voordoen, dit kan zich uiten in roodheid en/of lichte zwelling. Wij adviseren om de gegeven adviezen van de huidtherapeute in acht te nemen en thuis op te volgen. Mocht u bij thuiskomst zich toch ongerust maken, kunt u altijd bellen voor advies naar ons centrale telefoonnummer of direct een vraag stellen via onze Whatsapp-lijn: 06-20799825.

Het team van Medi Skin Care
Mariëtte
Oprichter & onderzoek
Olle
Support medewerker
Liza Sophie
Algemeen manager
Rosanne
Huidtherapeut
Harriet
Huidtherapeut
Krista
Huidtherapeut, clinical trainer & onderzoek
Tirza
Algemeen Manager en cryolipolyse specialist
Nina
Huidtherapeut en management
Ezgi
Huidtherapeut
Anne
Huidtherapeut
Naomi
Huidtherapeut
Linda
Receptie en communicatie
Marco
Dermatoloog
A:

Lasertherapie is een effectieve methode om doelgericht huidproblemen aan te pakken, zonder de omliggende huid te beschadigen. Lasertherapie is geen toverstaf, maar geeft bewezen en zichtbaar resultaat. Helaas is het niet gegarandeerd dat de huidaandoening (bijv. een pigmentvlek of vaatje) voor altijd wegblijft. Door 1x per zoveel tijd een onderhoudsbehandeling te doen, kunt u het resultaat onderhouden. Dit is echter niet bij iedereen nodig en zal de huidtherapeut rustig met u bespreken.

A:

Medi Skin Care heeft contracten met alle zorgverzekeraars, maar dat betekent niet dat alle behandelingen ook daadwerkelijk vergoed worden. Vanuit de aanvullende verzekering worden behandelingen voor acne, ontharen en camouflagetherapie (hier kunnen ook laserbehandelingen voor couperose, pigment, littekens in het gelaat onder vallen). U dient na de behandeling altijd eerst de behandeling zelf te betalen, daarna kunt u de rekening zelf indienen bij de verzekering.

A:

Nee, de intake is geheel gratis en vrijblijvend. We willen patiënten graag de kans geven om te laten kijken naar hun huid en gratis advies te geven. Het is aan de patiënt wat hij of zij hiermee wilt doen.

A:

Nee, een huidtherapeut is een HBO-geschoolde Paramedicus. Dat is vergelijkbaar met een fysiotherapeut. Al onze huidtherapeuten zijn HBO-geschoold en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en BIG-register.
Wij werken wel samen met dermatologen in 12 ziekenhuizen door heel Nederland en krijgen dagelijks doorverwijzingen van de dermatologen.

A:

Wij werken in 10 ziekenhuizen nauw samen met artsen (dermatologen en plastisch chirurgen) op de poli dermatologie of plastische chirurgie. Wij werken o.a. in de steden Baarn, Amersfoort, Den Haag, Leiden, Alphen a/d Rijn, Zaandam, Zutphen, Goes, Apeldoorn, Deventer.

Klantervaringen