Bij Medi Skin Care staat op maat gemaakte zorg en hoogwaardige laserapparatuur voorop. Onze HBO-gediplomeerde huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen die wij kunnen aanbieden voor een zeer breed scala aan huidaandoeningen. Medi Skin Care heeft een nauwe en directe samenwerking dermatologen in meerdere ziekenhuizen door heel Nederland (o.a Meander Amersfoort en Baarn, Gelre Apeldoorn en Zutphen, het Deventer Ziekenhuis, Haga Ziekenhuis (Sportlaan), Zaans Medisch Centrum, Alrijne Ziekenhuis Leiden.) Daarnaast hebben wij een eigen Huid- en Lasercentrum in De Bilt (Utrecht), dat vijf dagen per week geopend is.

Het team

Medi Skin Care heeft 10 huidtherapeuten in dienst, een Algemeen Manager, 3 communicatiemedewerkers een support medewerker en administratieve ondersteuning. De huidtherapeuten zijn allen HBO gediplomeerd, geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapie (NVH).

Samenwerking met artsen

In de ziekenhuizen waar onze huidtherapeuten werkzaam zijn, prijst men Medi Skin Care om de kwaliteit en de integriteit. Toen Medi Skin Care werd opgericht, 14 jaar geleden, stond het vast dat deze twee elementen de bouwstenen zouden zijn voor het bedrijf. Medi Skin Care werkt samen met 10 ziekenhuizen. Zij is de enige externe partij in Nederland die haar werk in lasertechniek uitvoert in samenwerking met de dermatoloog. Ook krijgen wij patiënten doorverwezen van de afdeling chirurgie en plastische chirurgie. Naast haar werk in de ziekenhuizen werkt Medi Skin Care samen met veel verschillende beauty-salons en klinieken verspreid door heel Nederland.

Behandeling van diverse huidaandoeningen

Een greep uit de huidaandoeningen die door Medi Skin Care behandeld worden: overbeharing, (been)vaatjes, couperose, rosacea, fibromen, xanthelamsa, sproetjes, pigment, melasma, acne, acnelittekens, chirurgische littekens, brandwondenlittekens, keloïd schimmelnagels, hand- en voetwratten, ouderdomswratjes en nog veel meer. Wij hebben contracten met verschillende zorgverzekeraars, waardoor behandelkosten kunnen worden vergoed. Wij adviseren patiënten om dit altijd eerst zelf te checken bij de zorgverzekering. De nota kunt u indien mogelijk zelf declareren bij de verzekering. Om bij ons in behandeling te komen heeft u geen verwijzing nodig.

Geavanceerde laserapparatuur

Alle vooraanstaande congressen en beurzen worden door de oprichtster, laserspecialist en directrice Mariëtte Annema bezocht om de nieuwste lasertechnieken en test-resultaten te volgen en toe te passen in het bedrijf. Hierdoor beschikken wij over een groot assortiment aan geavanceerde laserapparatuur. Wij streven ernaar om voor iedere patiënt toegankelijk te zijn in onze prijsstelling maar toch behandeld te kunnen worden met kwalitatieve en medische gekeurde laser-apparatuur. Zo maakt Medi Skin Care het mogelijk om door heel Nederland een groot scala aan huidaandoeningen te behandelen.

Onze werkwijze

Intakegesprek

Om een behandeling succesvol te starten is het belangrijk om eerst kennis te maken met de nieuwe patiënt. De huidtherapeuten van Medi Skin Care kijken tijdens een intakegesprek naar uw persoonlijke situatie en bepalen op basis daarvan hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Het intakegesprek duurt ongeveer 15 minuten waarbij de patiënt uitgebreid geïnformeerd wordt over de behandelmogelijkheden. De huidtherapeut stelt in overleg met de patiënt een behandelplan op en geeft een kostenindicatie en het aantal benodigde behandelingen. Een intakegesprek bij Medi Skin Care is gratis en vrijblijvend. Dat betekent dat u nergens aan vast zit. Na het gesprek wordt een dossier aangemaakt van de nieuwe patiënt, waarbij het behandelproces wordt bijhouden. Medi Skin Care streeft ernaar een realistisch beeld te scheppen betreft de resultaten die er te verwachten zijn.

Kosten

Tijdens het intakegesprek wordt de behandelprijs bepaald, deze prijs geldt per behandeling. De kosten zijn gebaseerd op de grootte van het te behandelen gebied en de benodigde laserapparatuur.

Behandeling

Voordat wij starten met de behandeling krijgt u een uitleg over de werkwijze. Mocht de behandeling gevoelig zijn, dan wordt dat van te voren aangegeven. De laserbehandeling wordt herhaald met een interval van 4 tot 6 weken om het juiste resultaat te bereiken. Ieder huidprobleem heeft haar eigen behandeltraject.

Afspraak annuleren

Mocht u uw afspraak willen annuleren of verzetten, dient u dit echter binnen 24 uur te doen. Verschijnt u zonder tegenbericht niet op uw afspraak, dan zijn wij helaas genoodzaakt om 45 euro in rekening te brengen.

Nazorg

Na de behandeling kunnen zich huidreacties voordoen, dit kan zich uiten in roodheid en/of lichte zwelling. Wij adviseren om de gegeven adviezen van de huidtherapeute in acht te nemen en thuis op te volgen. Mocht u bij thuiskomst zich toch ongerust maken, kunt u altijd bellen voor advies naar ons centrale telefoonnummer of direct een vraag stellen via onze Whatsapp-lijn: 06-20799825.

Het team van Medi Skin Care
Mariëtte Annema
Huidtherapeut & oprichtster.
Melissa van den Brink
Huidtherapeut
Olle Coppens
Support medewerker
Liza Sophie de Boer
Algemeen manager
Leonie Rappard
Huidtherapeut
Elena Vasilev
Huidtherapeut
Melanie Leisink
Huidtherapeut
Jessica Gooijer
Huidtherapeut
Rosanne Stekelenburg
Communicatiemedewerker en huidtherapeut
Harriet Hedley
Communicatiemedewerker en huidtherapeut