fbpx
Over ons bedrijf

Bij Medi Skin Care staat op maat gemaakte zorg en hoogwaardige laserapparatuur voorop. Onze HBO- gediplomeerde huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen die wij kunnen aanbieden voor een zeer breed scala aan huidaandoeningen. Medi Skin Care heeft een nauwe en directe samenwerking dermatologen in meerdere ziekenhuizen door heel Nederland (o.a Meander Amersfoort en Baarn, Gelre Apeldoorn en Zutphen, het Deventer Ziekenhuis, Haga Ziekenhuis (Sportlaan), Zaans Medisch Centrum, Alrijne Ziekenhuis Leiden.) Daarnaast hebben wij een eigen Huid- en Lasercentrum in De Bilt (Utrecht), dat vijf dagen per week geopend is.

Waarom een laserbehandeling?

Met laser ontstaat er een mogelijkheid om effectief in een diepere huidlaag te behandelen. Door middel van een speciale golflengte wordt er één specifiek doel in de huid bereikt, zoals haarzakjes, bloedvaatjes of pigment. Hierbij wordt de omringende huid niet beschadigd. Tussen de laserbehandelingen zit een interval van 4 tot 6 weken.

Behandeling door medisch onderlegde huidtherapeuten

Bij Medi Skin Care staat op maat gemaakte zorg en hoogwaardige laserapparatuur voorop. Naast ons Huidcentrum in De Bilt hebben wij een samenwerking met artsen in 12 ziekenhuizen (poli plastische chirurgie en dermatologie) door heel Nederland. Onze huidtherapeuten behandelen dagelijks patiënten een breed scala aan huidaandoeningen die worden doorverwezen door hun behandelend arts.

Behandeling van diverse huidaandoeningen

Een greep uit de huidaandoeningen die door Medi Skin Care behandeld worden: overbeharing, (been)vaatjes, couperose, rosacea, fibromen, xanthelamsa, sproetjes, pigment, melasma, acné, acné-littekens, chirurgische littekens, brandwondenlittekens, keloïd littekens, schimmelnagels, hand- en voetwratten, ouderdomswratjes en nog veel meer.

Onze meest populaire laserbehandelingen:
* (Acné)littekens
* Couperose/roodheid
* Huidverjonging (fractioneel en co2)
* Laserontharen gezicht/lichaam
* Pigmentvlekken
* Keloïd littekens
* Gespecialiseerd in donkere huidtypen

Gratis intakegesprek

Heeft u last van storende huidproblemen? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek bij  een van onze huidtherapeuten. Tijdens dit gratis adviesgesprek kijkt de huidtherapeut naar uw huid en bespreekt de behandelmogelijkheden met u. Ook wordt er tijdens dit gesprek een persoonlijk behandelplan opgesteld met bijbehorende prijsindicatie. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van de behandeling en komt u tijdens het behandeltraject niet voor verassingen te staan. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Medi Skin Care streeft ernaar altijd een realistisch beeld te geven van het te verwachten resultaat.

Vergoeding zorgverzekeraar

Het verschilt per zorgverzekeraar of zij laserbehandelingen vergoeden. Vaak worden acné-behandelingen, overbeharing en huidverkleuringen in het gezicht in de aanvullende polis geheel of gedeeltelijk vergoed. Medi Skin Care is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (BIG).

Ons team

Medi Skin Care heeft 11 huidtherapeuten in dienst, een Algemeen Manager, 3 communicatiemedewerkers een support medewerker en administratieve ondersteuning. De huidtherapeuten zijn allen HBO gediplomeerd, geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapie (NVH).

Samenwerking met artsen

In de ziekenhuizen waar onze huidtherapeuten werkzaam zijn, prijst men Medi Skin Care om de kwaliteit en de integriteit. Toen Medi Skin Care werd opgericht, 14 jaar geleden, stond het vast dat deze twee elementen de bouwstenen zouden zijn voor het bedrijf. Medi Skin Care werkt samen met 10 ziekenhuizen. Zij is de enige externe partij in Nederland die haar werk in lasertechniek uitvoert in samenwerking met de dermatoloog. Ook krijgen wij patiënten doorverwezen van de afdeling chirurgie en plastische chirurgie. Naast haar werk in de ziekenhuizen werkt Medi Skin Care samen met veel verschillende beauty-salons en klinieken verspreid door heel Nederland.

Geavanceerde en medisch gekeurde laserapparatuur

Alle vooraanstaande congressen en beurzen worden door de oprichtster, laserspecialist en directrice Mariëtte Annema bezocht om de nieuwste lasertechnieken en test-resultaten te volgen en toe te passen in het bedrijf. Hierdoor beschikken wij over een groot assortiment aan geavanceerde laserapparatuur. Wij streven ernaar om voor iedere patiënt toegankelijk te zijn in onze prijsstelling maar toch behandeld te kunnen worden met kwalitatieve en medische gekeurde laser-apparatuur. Zo maakt Medi Skin Care het mogelijk om door heel Nederland een groot scala aan huidaandoeningen te behandelen.


Onze werkwijze

Kosten
Tijdens het intakegesprek wordt de behandelprijs bepaald, deze prijs geldt per behandeling. De kosten zijn gebaseerd op de grootte van het te behandelen gebied en de benodigde laserapparatuur.

Het behandeltraject
Voordat wij starten met de behandeling krijgt u een uitleg over de werkwijze. Mocht de behandeling gevoelig zijn, dan wordt dat van te voren aangegeven. De laserbehandeling wordt herhaald met een interval van 4 tot 6 weken om het juiste resultaat te bereiken. Ieder huidprobleem heeft haar eigen behandeltraject.

Afspraak annuleren
Mocht u uw afspraak willen annuleren of verzetten, dient u dit echter binnen 24 uur te doen. Verschijnt u zonder tegenbericht niet op uw afspraak, dan zijn wij helaas genoodzaakt om 45 euro in rekening te brengen.

Nazorg
Na de behandeling kunnen zich huidreacties voordoen, dit kan zich uiten in roodheid en/of lichte zwelling. Wij adviseren om de gegeven adviezen van de huidtherapeute in acht te nemen en thuis op te volgen. Mocht u bij thuiskomst zich toch ongerust maken, kunt u altijd bellen voor advies naar ons centrale telefoonnummer of direct een vraag stellen via onze Whatsapp-lijn: 06-20799825.

Last van huidproblemen?
Ontdek medische en cosmetische lasertherapie
Het team van Medi Skin Care
Mariëtte Annema
Huidtherapeut & oprichtster.
Melissa van den Brink
Huidtherapeut
Olle Coppens
Support medewerker
Liza Sophie de Boer
Algemeen manager
Leonie Rappard
Huidtherapeut
Elena Vasilev
Huidtherapeut
Melanie Leisink
Huidtherapeut
Jessica Gooijer
Huidtherapeut
Rosanne Stekelenburg
Communicatiemedewerker en huidtherapeut
Harriet Hedley
Communicatiemedewerker en huidtherapeut