Aanmelden Laser College

Beste huidtherapeut,

Binnen Medi Skin Care zijn wij continu bezig met het innoveren van onze behandelingen en integreren wij wetenschappelijke literatuur met lasertherapie in de praktijk. Wij merken dat veel patiënten last hebben van verschillende pigmentafwijkingen. Dit kan variëren van congenitale naevus, melasma tot aan een simpele lentigo solaris. Daarnaast merken wij dat er ook binnen onze beroepsgroep soms nog verwarring of onzekerheid bestaat over hoe wij verschillende pigmentaandoeningen het beste kunnen behandelen. Herken jij dit probleem? Dan kunnen wij van het Laser College jou verder helpen. Vanaf heden is het mogelijk je aan te melden voor het Laser College.

 

Hoe ziet de trainingsdag er uit?

Tijdens de trainingsdag staat de ochtend in het teken van de theorie. Hierin zullen we alle verschillende pigmentaandoeningen doornemen die door huidtherapeuten te behandelen zijn. Daarnaast zullen alle verschillende behandelmethoden per pigmentaandoening behandeld worden. Hierin ligt de focus op de lasertherapie. Een ander belangrijk onderdeel van de theorie zullen de risico’s zijn die lasertherapie met zich meebrengt. Er zal diep worden ingegaan op de preventie van complicaties.
De theoretische ochtend zullen wij afsluiten met een verzorgde lunch.
In de middag maken we de theoretisch kennis af en zullen we vervolgens het praktijk gedeelte starten. We laten je kennis maken met licht- en laserapparatuur. Diverse casuïstiek worden besproken met verschillende soorten laserapparatuur.
Om de dag af te sluiten en te testen of alle kennis goed is opgenomen, zal er een schriftelijke toets worden afgenomen. Aan het einde van de dag kun je jouw certificaat in ontvangst nemen.

Wat is het doel van de training?

Aan het einde van de training weet jij precies welke (laser)therapie je kunt inzetten bij welke pigmentaandoeningen. Je weet wat de risico’s van lasertherapie bij pigmentaandoeningen kunnen zijn en weet dit in de praktijk te signaleren en naar te handelen. Zo kan jij bij elke patiënt die in jouw behandelstoel ligt een effectief en veilig behandelplan opstellen met betrekking tot pigmentaandoeningen.

Hoe moet ik mij voorbereiden op de trainingsdag?

Als je hebt aangemeld voor de training ontvang van je van het Laser College wetenschappelijke artikelen die je vooraf in kan lezen. Ook wordt er van je verwacht dat je voorbereidende vragen maakt, tijdens de theorie wordt hier een terugkoppeling opgegeven.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kunt je voor deze training aanmelden door een mail te sturen naar nina@mediskincare.nl met de volgende gegevens:
Volledige naam
Geboorte datum
E-mail adres
06-nummer
Postcode en huisnummer

Je krijgt dan snel meer informatie toegezonden via de mail. Let op, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol.

Wat zijn de kosten van deze training?

De kosten voor deze trainingsdag bedragen €299. Dit is inclusief scholingsmateriaal, lunch, koffie/thee en certificaat. Na het aanmelden zult u per mail een betalingsverzoek ontvangen, waarna u de betaling kunt voldoen.

Waar en wanneer wordt deze training gegeven?

De eerste trainingsdag staat gepland op zaterdag 28 januari. De training zal gegeven worden op een van onze locaties, namelijk in Leiden aan de Lammenschansweg 15 C (derde etage). De training zal van 8:45 uur tot 17:30 uur plaatsvinden.

 

Wij kijken er naar uit jou 28 januari te mogen ontvangen. Uiteraard zullen er meerdere trainingsdagen gepland worden. Wanneer er nieuwe data bekend zijn, zullen wij dit direct op deze pagina vermelden.