• Veelgestelde vragen

A:

Ja, Medi Skin Care volgt alle hygiëne-richtlijnen van het RIVM en de GGD. Ook vragen wij patiënten om een mondmasker te dragen in de wachtkamer en behandelruimtes.

A:

Lasertherapie is een effectieve methode om doelgericht huidproblemen aan te pakken, zonder de omliggende huid te beschadigen. Lasertherapie is geen toverstaf, maar geeft bewezen en zichtbaar resultaat. Helaas is het niet gegarandeerd dat de huidaandoening (bijv. een pigmentvlek of vaatje) voor altijd wegblijft. Door 1x per zoveel tijd een onderhoudsbehandeling te doen, kunt u het resultaat onderhouden. Dit is echter niet bij iedereen nodig en zal de huidtherapeut rustig met u bespreken.

A:

Medi Skin Care heeft contracten met alle zorgverzekeraars, maar dat betekent niet dat alle behandelingen ook daadwerkelijk vergoed worden. Vanuit de aanvullende verzekering worden behandelingen voor acne, ontharen en camouflagetherapie (hier kunnen ook laserbehandelingen voor couperose, pigment, littekens in het gelaat onder vallen). U dient na de behandeling altijd eerst de behandeling zelf te betalen, daarna kunt u de rekening zelf indienen bij de verzekering.

A:

Nee, de intake is geheel gratis en vrijblijvend. We willen patiënten graag de kans geven om te laten kijken naar hun huid en gratis advies te geven. Het is aan de patiënt wat hij of zij hiermee wilt doen.

A:

Dat ligt aan de behandeling, sommige behandelingen doen meer pijn dan andere. Voor meer informatie hier over, kunt u op de pagina van een behandeling zelf kijken. Maakt u zich zorgen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

A:

Nee, een huidtherapeut is een HBO-geschoolde Paramedicus. Dat is vergelijkbaar met een fysiotherapeut. Al onze huidtherapeuten zijn HBO-geschoold en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en BIG-register.
Wij werken wel samen met dermatologen in 12 ziekenhuizen door heel Nederland en krijgen dagelijks doorverwijzingen van de dermatologen.

A:

Wij werken in 10 ziekenhuizen nauw samen met artsen (dermatologen en plastisch chirurgen) op de poli dermatologie of plastische chirurgie. Wij werken o.a. in de steden Baarn, Amersfoort, Den Haag, Leiden, Alphen a/d Rijn, Zaandam, Zutphen, Goes, Apeldoorn, Deventer.

Het team van Medi Skin Care
Mariëtte Annema
Oprichter & onderzoek
Olle Coppens
Support medewerker
Liza Sophie de Boer
Algemeen manager
Melanie Leisink
Huidtherapeut
Rosanne Stekelenburg
Huidtherapeut
Harriet Hedley
Huidtherapeut
Krista van der Velde
Huidtherapeut
Cleo van Dijk
Huidtherapeut
Tirza de Boer
Algemeen Manager
Nina Scheppink
Ezgi Özdemir
Huidtherapeut
Naomi van den Hazel
Kimberley Halsall
Marketing
Marco van Coevorden
Dermatoloog
nl_NLNederlands