Spring Glow Treatment

“Mijn huid is zo dof”

Laat uw huid stralen als nooit tevoren met onze betoverende Spring Glow Treatment! Bent u klaar voor een verjongende boost? Onze Spring Glow Treatment is ontworpen om de huid een frisse uitstraling te geven, dofheid te verdrijven en fijne lijntjes te verminderen. Tijdens de behandeling wordt de huid intensief gevoed en gestimuleerd, waardoor u een ongeëvenaarde gloed krijgt.

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid goed gereinigd, waarna er microneedling wordt toegepast waarbij hyaluronzuur zorgvuldig de huid wordt ingesluisd. Als kers op de taart worden verzorgende gezichtsproducten op een ontspannende en rustgevende manier gemasseerd, zodat je volledig kunt ontspannen en genieten van een moment voor uzelf.

Met onze Spring Glow Treatment komt de natuurlijke glow weer terug en wordt het zonnetje in huis!

Actie: bij het boeken van twee behandelingen ontvangt u €10,- korting!
Dit maakt het het ideale cadeau voor uzelf en een ander! Of u gaat gewoon lekker zelf twee keer. Boek tot 31 mei 2024 uw afspraak.

Tarieven Spring Glow treatment
1 behandeling
€120,-
2 behandelingen
€220,-
A:

Microneedling is een innovatieve huidbehandeling waarbij kleine naalden worden gebruikt om microscopisch kleine gaatjes in de huid te maken. Dit proces stimuleert de natuurlijke genezing van de huid, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Het resultaat? Een stevigere, gladdere en stralendere huid!

A:

Microneedling in combinatie met hyaluronzuur, een krachtige vochtinbrenger die van nature in onze huid voorkomt. Hyaluronzuur trekt vocht aan en houdt het vast, waardoor de huid gehydrateerd en jeugdig blijft. Wanneer hyaluronzuur wordt gebruikt in combinatie met microneedling, worden de kleine gaatjes in de huid gebruikt als kanalen om het hyaluronzuur dieper in de huid te brengen, waar het zijn magie kan ontketenen.

A:
  • Diepere hydratatie: Door het hyaluronzuur dieper in de huid te brengen met microneedling, wordt een intense hydratatie bereikt die van binnenuit komt. Dit kan helpen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de algehele textuur van de huid te verbeteren.
  • Verhoogde collageenproductie: De microwondjes die tijdens de microneedling worden gemaakt, stimuleren de productie van collageen. Wanneer hyaluronzuur wordt toegevoegd, kan dit proces nog verder worden verbeterd, wat resulteert in een stevigere en jeugdigere huid.
A:

Het is zeker belangrijk om de huid thuis goed te onderhouden met huidproducten. Voorafgaand aan de behandeling kunt u met de huidtherapeut bespreken welke producten passend zijn bij uw huid. Door de Spring Glow Treatment verbetert tevens de opname van producten. De microscopisch kleine gaatjes die door microneedling worden gecreëerd, kunnen ook helpen om de opname van andere huidverzorgingsproducten te verbeteren. Dit betekent dat je favoriete serums en crèmes nog effectiever kunnen zijn na een microneedling behandeling.

A:

Nee, de behandeling doet geen pijn. Soms kan een lichte prikkeling ervaren worden.

A:

Tijdens de behandeling kan de huid wat rood worden, maar dit trekt snel na de behandeling weer weg.

A:

Ja, maar was dan niet uw gezicht met een product of washand.

A:

In de periode na de behandeling, is het heel erg belangrijk dat u uw huid goed beschermt tegen de zon. Dit betekent niet dat u uw gezicht moet bedekken, maar wel dat u goed moet smeren met zonnebrand.

A:

Als u last heeft van allergieën, andere aandoeningen of als u medicijnen gebruikt vragen wij u dit van te voren te melden bij de huidtherapeut.