fbpx
Cryolipolyse Utrecht Behandeling

Stoort u zich aan overtollig vet? Probeert u er alles aan te doen om het overtollige vet eraf te krijgen? Naast sporten zijn er andere veilige en doeltreffende methodes om overtollige vet drastisch te verminderen. Cryolipolyse Utrecht is een veilige, alternatieve methode op het gebied van vet vermindering. Het wordt ook wel de natuurlijke manier van liposuctie genoemd. Deze methode zorgt ervoor dat overtollig vet plaatselijk bevroren wordt.

Efficiënt en veilig

Cryolipolyse is efficiënt voor mensen die door middel van sporten zien dat het overtollige vet niet verdwijnt en ook niet verminderd. Hierdoor is cryolipolyse dé oplossing die u zoekt. Deze behandeling zal alle hardnekkige vetophopingen op een veilige, natuurlijke manier verminderen.

Bent u op zoek naar cryolipolyse in Utrecht? Dan bent u bij Medi Skin Care op het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring en helpen u zorgvuldig. Voorafgaand aan de cryolipolyse behandeling nodigen wij u uit voor een intakegesprek. Dit gesprek vindt plaats met een van onze hbo-opgeleide huidtherapeuten. Tijdens het intakegesprek bespreken we hoeveel behandelingen er voor u nodig zijn. Zo bespreken we de mogelijkheden, voorzorgsmaatregelen en nazorg. Het intakegesprek plant u gratis in via de onderstaande knop!

Cryolipolyse Utrecht, hoe gaat de methode in zijn werk?

De cryolipolyse in Utrecht wordt uitgevoerd met het Clatuu Freezing Fat Away apparaat. Tijdens de behandeling worden er twee handstukken op de juiste zone(s) geplaatst. Deze zorgen ervoor dat het vet op die plaatsen naar binnen gezogen wordt. Dit duurt ongeveer tien minuten. Hierdoor wordt de vetlaag bevroren zonder dat het omliggende gebied beschadigd raakt. Dit is mogelijk in verschillende zones. De hele behandeling in totaal duurt 1 uur.

  • Buik
  • Bovenarmen
  • Rug
  • Binnen- en buiten dijen
  • Lovehandles

Eventuele bijwerkingen en nazorg

De behandeling is vrijwel pijnloos. Het kan de eerste minuten voelen alsof u wordt geknepen. Wanneer dit vet eenmaal bevroren is, is de rest van de behandeling gevoelloos. Wel kan u nog enkele tintelingen ervaren, dit verschilt per persoon. Na de Cryolipolyse in Utrecht wordt uw huid mogelijk rood en opgezwollen. Onze huidtherapeuten masseren daarom na afloop van de behandeling deze zones. Een paar uur na de behandeling ontstaan er mogelijk blauwe plekken.

3D Simulatie van de behandeling
Engels ondertiteld
Prijslijst cryolipolyse behandeling
per zone
1 zone (twee handstukken)
van €275 voor €250 (actie)
2 zones
van €550 voor €500 (actie)
Het team van Medi Skin Care
Mariëtte Annema
Huidtherapeut & oprichtster.
Olle Coppens
Support medewerker
Liza Sophie de Boer
Algemeen manager
Leonie Rappard
Huidtherapeut
Elena Vasilev
Huidtherapeut
Melanie Leisink
Huidtherapeut
Jessica Gooijer
Huidtherapeut
Rosanne Stekelenburg
Huidtherapeut
Harriet Hedley
Huidtherapeut
Krista van der Velde
Huidtherapeut