Cryolipolyse behandeling | ACTIE: 1 behandeling cryolipolyse boeken = 1 behandeling cryolipolyse GRATIS!

Stoort u zich aan overtollig vet? Probeert u er alles aan te doen om het overtollige vet eraf te krijgen? Naast sporten zijn er andere veilige en doeltreffende methodes om overtollige vet drastisch te verminderen. Cryolipolyse Utrecht is een veilige, alternatieve methode op het gebied van vet vermindering. Het wordt ook wel de natuurlijke manier van liposuctie genoemd. Deze methode zorgt ervoor dat overtollig vet plaatselijk bevroren wordt. ACTIE: 1 + 1 GRATIS! Boek voor 1 september 2023 een behandeling voor cryolipolyse en ontvang 1 behandeling voor cryolipolyse gratis.

Het gratis intakegesprek plant u in via de onderstaande knop!

Efficiënt en veilig

Cryolipolyse is efficiënt voor mensen die door middel van sporten zien dat het overtollige vet niet verdwijnt en ook niet verminderd. Hierdoor is cryolipolyse dé oplossing die u zoekt. Deze behandeling zal alle hardnekkige vetophopingen op een veilige, natuurlijke manier verminderen. Verder is onze cryolipolyse apparatuur wetenschappelijk bewezen effectief!1, 2

Bent u op zoek naar cryolipolyse in Utrecht? Dan bent u bij Medi Skin Care op het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring en helpen u zorgvuldig. Voorafgaand aan de cryolipolyse behandeling nodigen wij u uit voor een intakegesprek. Dit gesprek vindt plaats met een van onze hbo-opgeleide huidtherapeuten. Tijdens het intakegesprek bespreken we hoeveel behandelingen er voor u nodig zijn. Zo bespreken we de mogelijkheden, voorzorgsmaatregelen en nazorg. Het intakegesprek plant u gratis in via de onderstaande knop!

Cryolipolyse, hoe gaat de methode in zijn werk?

De cryolipolyse in Utrecht wordt uitgevoerd met het Clatuu Freezing Fat Away apparaat. Tijdens de behandeling worden er twee handstukken op de juiste zone(s) geplaatst. Deze zorgen ervoor dat het vet op die plaatsen naar binnen gezogen wordt. Dit duurt ongeveer tien minuten. Hierdoor wordt de vetlaag bevroren zonder dat het omliggende gebied beschadigd raakt. Dit is mogelijk in verschillende zones. De hele behandeling in totaal duurt 1 uur.

 • Buik
 • Bovenarmen
 • Rug
 • Binnen- en buiten dijen
 • Lovehandles

Kortingspakketten cryolipolyse

Geen tijdelijke actie, maar altijd korting op vet bevriezen met onze kortingspakketten! Profiteer dus permanent van extra voordelige cryolipolyse. Kortingsprijzen staan in de prijzenlijst.

Eventuele bijwerkingen en nazorg

De behandeling is vrijwel pijnloos. Het kan de eerste minuten voelen alsof u wordt geknepen. Wanneer dit vet eenmaal bevroren is, is de rest van de behandeling gevoelloos. Wel kan u nog enkele tintelingen ervaren, dit verschilt per persoon. Na de Cryolipolyse in Utrecht wordt uw huid mogelijk rood en opgezwollen. Onze huidtherapeuten masseren daarom na afloop van de behandeling deze zones. Een paar uur na de behandeling ontstaan er mogelijk blauwe plekken.

Bronnen

Lewis, J. (2016). Cryolipolysis is an effective treatment modality for non-invasive body sculpting. Journal of Aesthetic Nursing, 5(7), 337-338.

Rodopoulou, S., Gavala, M. I., & Keramidas, E. (2020). Three-dimensional cryolipolysis for submental and lateral neck fat reduction. Plastic and Reconstructive Surgery Global Open, 8(4).

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
3D simulatie van de behandeling
Tarieven cryolipolyse behandeling
Prijzen per zone
Kortingspakketten
Onderkin + onderbuik
€400,- i.p.v. €700,-
Lovehandles + bovenkant buik
€785,- i.p.v. €800,-
Lovehandles + onderbuik
€600,- i.p.v. €750,
Dijen + bovenbenen
€785,- i.p.v. €800,-
Reguliere prijzen
Onderkin
€350,-
Onderbuik
€350,-
Lovehandles
€400,-
Bovenkant buik
€400,-
Armen
€400,-
Dijen
€400,-
Bovenbenen
€400,-
Rugvet / BH-uitstulpingen
€400,-
A:

Met cryolipolyse wordt plaatselijk hardnekkig vet verminderd door middel van bevriezing. De lokale vetcellen worden bevroren tot -9 graden celcius. De vetcellen gaan kapot en worden vervolgens door de lever afgebroken en afgevoerd. De vetcellen keren (als u een gezonde leefstijl behoudt)

Door diëten en sporten verdwijnen vetcellen niet, ze worden enkel kleiner. Bij toepassing van cryolipolyse worden vetcellen aan kou blootgesteld, waardoor ze kristalliseren. Vervolgens gaat het lichaam hiermee aan de slag. De beschadigde vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam opgeruimd.

A:
 • Lovehandles
 • Onderkin
 • (Onder)buik
 • BH uitstulpingen / rugvet
 • Vet bovenarmen
 • Dijen
 • Bovenbenen
 • Armen
A:

Tijdens de gratis intake zal de huidtherapeut allereerst uw wensen en verwachtingen met u doornemen. U kunt aangeven welke zone(s) u wilt laten behandelen en kan de huidtherapeut aangeven of dit haalbaar en realistisch is. Wij vinden het uiterst belangrijk de patiënt een realistisch beeld te geven van het te behalen resultaat. Als uw wensen niet haalbaar zijn wordt dit eerlijk met u besproken. Als de zone bepaald is maken wij duidelijk voor-foto’s en wordt u gemeten en gewogen.

Vervolgens neemt u plaats op de behandelbank en worden er speciale gelpads ter bescherming op uw lichaam geplaatst. Op de gelpads worden de behandelkoppen gezet en het vet wordt gedeeltelijk naar binnen gezogen en vervolgens bevroren. Het naar binnen zuigen, kunt u vergelijken met een sterke stofzuiger die u op uw huid zet. De behandeling duurt inclusief de intake 60 minuten.

A:

De behandeling is vrijwel pijnloos. Als het vet naar binnen gezogen wordt kan dit trekkerig aanvoelen en tijdens het bevriezen kunt u tintelingen en kou of warmte sensaties ervaren. Sommige patiënten vinden dit onaangenaam, maar pijn is een groot woord.

A:

Ongeveer 6 weken na de cyrolipolyse behandeling merkt u verschil. Het optimale resultaat is zichtbaar na 2-3 maanden. Na 2 maanden kunt u of de huidtherapeut beslissen of er nog meer behandelingen nodig zijn. Een tweede behandeling na 2 maanden zal het resultaat versterken. De huidtherapeut geeft tijdens het intakegesprek ook een indicatie van hoeveel behandelingen er nodig denken te zijn.

A:

Er zijn voor de cryolipolyse behandeling een aantal contra-indicaties, bijv. zwangerschap, een extreme gevoeligheid voor kou of een auto-immuum ziekte. Wij raden aan dit altijd te bespreken met uw arts en onze huidtherapeut. Voor bepaalde aandoeningen worden speciale richtlijnen gehanteerd. Als u last heeft van allergieën, andere aandoeningen of als u medicijnen gebruikt vragen wij u dit van te voren te melden bij de huidtherapeut. Voor de behandeling is het handig om losse kleren te dragen.

A:

Bij Medi Skin Care gebruiken wij de Classys – Clatuu Alpha. Dit is het krachtigste apparaat voor vetbevriezing en als beste getest. De Clatuu Alpha maakt gebruik van een sterk vacuüm, zodat de huid en het plaatselijke vet optimaal naar binnen gezogen.

De Clatuu Alpha heeft verschillende behandelkoppen zodat elke zone optimaal behandeld kan worden. Daarnaast koelt de Clatuu Alpha veel sterker dan de meeste apparaten; het vet koelt af tot wel -9 graden celcius. Waarbij andere apparaten de behandelkoppen alleen onder en boven koelen, heeft de Clatuu een koeling van 360 graden.