fbpx
Laat uw huid stralen tijdens de feestdagen met deze Winter Glow treatment!
Speciaal voor de feestdagen heeft Medi Skin Care de Winter Glow treatment ontwikkeld. Hierbij wordt de huid gedurende een uur intens gevoed en gestimuleerd, zodat u er stralend bij zit tijdens de feestdagen. De huid wordt gereinigd en behandeld met een fruitzuur peeling die bij uw huid past, om de optimale conditie van de huid te bereiken. Hierna wordt er gebruik gemaakt van een huid verbeterende laser die geen korstjes of roodheid achter laat. Ten slotte worden gezichtsverzorgingsproducten die bij uw huid passen op de huid gemasseerd voor extra resultaat. Deze massage maakt de behandeling zeer ontspannend en prettig om te ervaren.
Na deze behandeling kunt u direct aanschuiven bij het kerstdiner en iedereen zal zien dat uw huid in top conditie verkeerd.

Actie: bij het boeken van twee behandelingen ontvangt u €20,- korting!
Dit maakt het het ideale cadeau voor uzelf en een ander! Boek tot 31 januari 2020 uw afspraak.

Geef uzelf of een ander deze heerlijk rustgevende ervaring cadeau.

Maak kennis met de huidtherapeuten van Medi Skin Care

Bij Medi Skin Care staat op maat gemaakte zorg en hoogwaardige apparatuur voorop. Onze HBO- gediplomeerde huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen voor o.a. complexe huidaandoeningen, verschillende huidtypen en cryolipolyse behandelingen.

Medi Skin Care heeft een nauwe en directe samenwerking dermatologen in meerdere ziekenhuizen door heel Nederland (o.a Meander Amersfoort en Baarn, Gelre Apeldoorn en Zutphen, het Deventer Ziekenhuis, Haga Ziekenhuis (Sportlaan), Zaans Medisch Centrum, Alrijne Ziekenhuis Leiden.) Daarnaast hebben wij een eigen Huid- en Expertise centrum in De Bilt (Utrecht), dat vijf dagen per week geopend is.

Tarieven Winter Glow treatment
1 behandeling
€125,-
2 behandelingen
€230,-
A:

Nee, de behandeling doet geen pijn. Soms kan een lichte prikkeling ervaren worden.

A:

Tijdens de behandeling kan de huid wat rood worden, maar dit trekt snel na de behandeling weer weg.

A:

Ja, maar was dan niet uw gezicht met een product of washand.

A:

Als u last heeft van allergieën, andere aandoeningen of als u medicijnen gebruikt vragen wij u dit van te voren te melden bij de huidtherapeut.

A:

Vanwege het Corona virus neemt Medi Skin Care extra veiligheids- en hygiëne maatregelen zodat u veilig bij ons behandeld kunt worden. Zo kunnen er maar maximaal 3 patiënten in de wachtkamer plaatsnemen en is iedereen bij binnenkomst verplicht een mondmasker te dragen. Ook is er een hygiëne station waar u uw handen dient te ontsmetten. Onze huidtherapeuten werken geheel volgens de richtlijnen van het RIVM en de GGD.