Eerste behandeling tattoo verwijderen gratis!

Heeft u genoeg van uw permanente make-up, of bent u niet meer tevreden met uw tatoeages? Minstens 70% van de mensen heeft spijt van een gezette tattoo en wilt hier graag van af. De PicoLO® laser geeft de perfecte oplossing voor u. Deze laser geeft namelijk exceptioneel snel warmte af in de huid, waardoor de inkt verwarmd wordt en verpulvert. De laser schiet de inkt van de tatoeage of permanente make-up in extreem kleine stukjes, waardoor het lichaam dit kan afvoeren in een tijdsbestek van ongeveer 8 weken.

Actie: tot 31 april is de eerste behandeling gratis!*

*Dit geldt voor de eerste behandeling van een volledig traject. Een behandeling tot €150,- wordt vergoed, alle kosten hierboven dienen zelf te worden betaald.

Tatoeage en permanente make-up verwijderen

Dankzij de verschillende laserkoppen van de PicoLO® laser kunnen alle kleuren inkt verwijderd worden, in tegenstelling tot de traditionele lasertherapie bij tattoo verwijdering. Dit komt omdat de verschillende koppen in elke huidlaag zijn warmte af kan geven.

Om u de beste informatie te geven over deze behandeling en een op maat gemaakt behandelplan op te stellen, plannen wij altijd van te voren een intake voor u in. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
-
Tarieven tatoeage verwijderen
*Onderstaande prijzen zijn indicatieprijzen. De exacte prijs wordt tijdens het intakegesprek bepaald en is onder andere afhankelijk van de donkerheid en leeftijd van de tatoeage. Gemiddeld zijn er 3 tot 10 behandelingen nodig.
Permanente make-up wenkbrauwen
€100,-
Tatoeage van 1 cm2 t/m 10 cm2
Vanaf €85,- p.b.
Tatoeage van 10 cm2 t/m 20 cm2
Vanaf €110,- p.b.
Tatoeage van 20 cm2 t/m 30 cm2
Vanaf €150,- p.b.
Tatoeage van 30 cm2 t/m 40 cm2
Vanaf €175,- p.b.
Tatoeage van 40 cm2 t/m 50 cm2
Vanaf €200,- p.b.
Tatoeage van 50 cm2 t/m 60 cm2
Vanaf €225,- p.b.
Tatoeage van 60 cm2 en groter
In overleg
A:

Net als bij alle andere laserbehandelingen is het verstandig om niet gebruind te zijn door zon, zonnebank of bruiningsmiddelen. Dit betekent echter niet dat u niet in de zomer behandeld kunt worden. Het is namelijk belangrijk dat de huid alleen op de plek van de tattoo of permanente make-up niet gebruind is. Wij raden iedereen die in de zomer behandeld wordt aan om 4 weken van te voren dagelijks te smeren met Actinica® lotion. Dit is een zeer krachtige zonbescherming, waardoor de laserbehandeling ten aller tijde doorgang kan vinden.

Daarnaast komt het zeer zelden voor dat het lichaam een allergische reactie geeft op de inkt dat behandeld wordt. Het is daarom van belang om tijdens het intake aan te geven of u een allergische reactie hebt ervaren tijdens het zetten van de tatoeage of de permanente make-up. Zo kunnen wij voorbereidingen treffen om de allergische reactie zo snel mogelijk te verhelpen of te voorkomen.

A:

Het komt zeer zelden voor dat het lichaam een allergische reactie geeft op de inkt dat behandeld wordt. Het is daarom van belang om tijdens het intake aan te geven of u een allergische reactie hebt ervaren tijdens het zetten van de tatoeage of de permanente make-up. Zo kunnen wij voorbereidingen treffen om de allergische reactie zo snel mogelijk te verhelpen of te voorkomen.

A:

Tijdens het behandelen van de tatoeage of de permanente make-up krijgt u een bril op die uw ogen beschermt tegen het laserlicht. Bij het behandelen van grote tatoeages wordt er vaak gebruik gemaakt van koeling op de huid voor een verdovend effect. Ondanks dat de pijn van de behandeling als mild ervaren wordt, kan de pijnsensatie heviger ervaren worden bij grote en/of zeer donkere tatoeages. Het gevoel varieert van pijnloos tot het tikken van elastieken tegen de huid.

A:

Wanneer de laser zijn puls afgeeft aan de huid is er in eerste instantie een witte waas te zien op de plek waar de puls is afgegeven. Na enkele minuten trekt deze witte waas weg en maakt plaats voor roodheid en lichtelijke zwelling. Dit is volkomen normaal en hoort bij de gewenste huidreactie. Deze roodheid en zwelling trekt vaak diezelfde dag nog weg.

Na de behandeling kunt u, zo nodig, koelen met een coolpack. Dit kunt u naar eigen behoefte blijven doen gedurende de uren na de behandeling. Zoals gezegd neemt de roodheid en zwelling van de behandeling vaak op de dag van de behandeling al af. Wanneer

de roodheid en zwelling na 1 dag nog steeds niet is afgenomen of erger wordt, dan dient u direct contact op te nemen met het hoofdkantoor of de behandelend huidtherapeut. Er kan dan sprake zijn van een allergische reactie op de inkt die weer vrij is gekomen door de laserbehandeling. Een allergische reactie is goed te behandelen met zalf of antihistaminicum, wat op recept te verkrijgen is. Een allergische reactie komt zeer zelden voor, maar in het geval van een allergische reactie is het belangrijk dat deze met deskundigheid verholpen wordt.

A:

U kunt van ons verwachten dat wij de tatoeage en/of permanente make-up met minimaal 90% kunnen verminderen. In de praktijk worden er uitstekende resultaten geboekt en lukt het ons om de inkt helemaal te verwijderen uit de huid.

Lichte tatoeages en permanente make-up zijn gemakkelijker te verwijderen dan kwalitatief goede en donkere tatoeages. Deze bevatten meer inkt, waardoor er vaak iets meer behandelingen nodig zijn. Het aantal behandelingen varieert hierdoor gemiddeld tussen de 1 en 6 behandelingen met een interval van minimaal 8 weken. Hierna bent u tatoeage of permanente make-up vrij en kunt u genieten van een egale huid!