Spring Glow Treatment
Wees zelf het zonnetje in huis met onze Spring Glow treatment, die uw huid laat stralen! Bent u toe aan een opfrisser? De Spring Glow treatment heeft als doel de huid minder dof en grauw te maken, de conditie van de huid te verbeteren en kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes. Deze behandeling houdt in dat de huid intens gevoed en gestimuleerd wordt gedurende een uur. Eerst wordt er een fruitzuur peeling gedaan, die wordt geselecteerd aan de hand van uw huidtype, om de optimale conditie van de huid te bereiken. Vervolgens gebruiken wij een huidverbeterende laser die geen korstjes of roodheid achterlaat. Allerlaatst masseren wij op een hele prettige en rustgevende wijze gezichtsverzorgingsproducten op de huid, waardoor u heerlijk kunt ontspannen.
De huid blijft niet lang rood, waardoor u direct stralend op het terras kunt gaan zitten!
Deze behandeling is online, via deze link, in te plannen voor de volgende locaties: Alphen aan den Rijn, Apeldoorn, De Bilt, Leiden (Alrijne Ziekenhuis en Lammenschansweg,) Den Haag, Zaandam, en Zutphen.

Actie: bij het boeken van twee behandelingen ontvangt u €20,- korting!
Dit maakt het het ideale cadeau voor uzelf en een ander! Of u gaat gewoon lekker zelf twee keer. Boek tot 1 juni 2022 uw afspraak.

Geef uzelf of een ander deze heerlijk rustgevende ervaring cadeau.
   

Maak kennis met de huidtherapeuten van Medi Skin Care

Bij Medi Skin Care staat op maat gemaakte zorg en hoogwaardige apparatuur voorop. Onze HBO- gediplomeerde huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen voor o.a. complexe huidaandoeningen, verschillende huidtypen en cryolipolyse behandelingen.

Medi Skin Care heeft een nauwe en directe samenwerking dermatologen in meerdere ziekenhuizen door heel Nederland (o.a Meander Amersfoort en Baarn, Gelre Apeldoorn en Zutphen, het Deventer Ziekenhuis, Haga Ziekenhuis (Sportlaan), Zaans Medisch Centrum, Alrijne Ziekenhuis Leiden.) Daarnaast hebben wij een eigen Huid- en Expertise centrum in De Bilt (Utrecht), dat vijf dagen per week geopend is.

   

Tarieven Spring Glow treatment
1 behandeling
€125,-
2 behandelingen
€230,-
A:

Nee, de behandeling doet geen pijn. Soms kan een lichte prikkeling ervaren worden.

A:

Tijdens de behandeling kan de huid wat rood worden, maar dit trekt snel na de behandeling weer weg.

A:

Ja, maar was dan niet uw gezicht met een product of washand.

A:

In de periode na de behandeling, is het heel erg belangrijk dat u uw huid goed beschermt tegen de zon. Dit betekent niet dat u uw gezicht moet bedekken, maar wel dat u goed moet smeren met zonnebrand.

A:

Als u last heeft van allergieën, andere aandoeningen of als u medicijnen gebruikt vragen wij u dit van te voren te melden bij de huidtherapeut.

A:

Vanwege het Corona virus neemt Medi Skin Care extra veiligheids- en hygiëne maatregelen zodat u veilig bij ons behandeld kunt worden. Zo kunnen er maar maximaal 3 patiënten in de wachtkamer plaatsnemen en is iedereen bij binnenkomst verplicht een mondmasker te dragen. Ook is er een hygiëne station waar u uw handen dient te ontsmetten. Onze huidtherapeuten werken geheel volgens de richtlijnen van het RIVM en de GGD.