Last van pigmentvlekken? Laat deze snel en veilig behandelen!

Veel mensen ontwikkelen tijdens de zomermaanden pigmentvlekken in het gelaat of op hun lichaam. Vaak komt dit door te veel zon exposure. Andere factoren van het ontstaan van pigmentvlekken zijn bijvoorbeeld ouderdom en hormoonschommelingen.

Maar wist je dat pigmentvlekken erg snel en gemakkelijk te verwijderen zijn? Dit gaat het snelste door middel van lasertherapie. Wij zijn in het bezit van de beste laserapparatuur om deze pigmentvlekken te verwijderen. Vaak kunnen de pigmentvlekken al verwijderd worden binnen 1 behandeling, afhankelijk van het type pigmentvlek.

Actie: in heel 2021 €20 euro korting op de eerste pigmentbehandeling
Let op: beperkte plekken beschikbaar!

Dit is uw kans om een gratis intake te plannen en kennis te maken met het verwijderen van pigmentvlekken.

Maak kennis met de huidtherapeuten van Medi Skin Care

Bij Medi Skin Care staat op maat gemaakte zorg en hoogwaardige apparatuur voorop. Onze HBO- gediplomeerde huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen voor o.a. complexe huidaandoeningen, verschillende huidtypen en cryolipolyse behandelingen.

Medi Skin Care heeft een nauwe en directe samenwerking dermatologen in meerdere ziekenhuizen door heel Nederland (o.a Meander Amersfoort en Baarn, Gelre Apeldoorn en Zutphen, het Deventer Ziekenhuis, Haga Ziekenhuis (Sportlaan), Zaans Medisch Centrum, Alrijne Ziekenhuis Leiden.) Daarnaast hebben wij een eigen Huid- en Expertise centrum in De Bilt (Utrecht), dat vijf dagen per week geopend is.

Tarieven pigment behandeling
Prijzen per zone
Enkele vlekjes
€85,-
Vlekken klein tot middelgroot oppervlak
€100,-/€150,-
Vlekken hele gelaat
€150,-/€250,-
Sproetjes klein oppervlak
€120,-
Sproetjes groot oppervlak
€150,-
Proef
€50,-
Spot out – Melasma behandeling
€450,-
A:

De pijnbeleving van de behandeling wordt als mild ervaren. U kunt lichtelijk warme naaldenprikjes voelen, maar de behandeling is goed te doen.

A:

Vaak zijn pigmentvlekken binnen 1 behandeling effectief te verwijderen, afhankelijk van het soort pigmentvlek.

A:

Het is belangrijk dat u 4 weken voor en 4 weken na de behandeling uit de zon blijft, of Actinica Lotion smeert. Daarnaast kunt u dunne korstjes ontwikkelen op de behandelde pigmentvlekken. Deze dienen er vanzelf af te vallen en er niet afgekrabd te worden.

A:

Bij Medi Skin Care gebruiken wij verschillende laserapparatuur om pigmentvlekken te behandelen. De keuze van de apparatuur hangt af van de locatie en het soort pigmentvlek. Er is keuze uit onze PicoLO laser, IPL en KTP laser.