fbpx
Cryolipolyse behandeling

Heeft u last van overtollig vet dat met sporten er moeilijk af te krijgen is? Ontdek cryolipolyse (plaatselijk vet bevriezen), een veilige en effectieve methode bij het verminderen van probleemzones. Cryolipolyse wordt ook wel de natuurlijke manier van liposuctie genoemd.

Wat is cryolipolyse (vet bevriezen)?

Cryolipolyse oftewel vet bevriezen is dé nieuwste methode op het gebied van vet verwijderen. Bij de cryolipolyse behandeling wordt plaatselijk vet verminderd door middel van koeling. Cryolipolyse is perfect geschikt voor mensen die hardnekkige vetophopingen hebben die er moeilijk afgaan met sporten of diëten

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?

  • Lovehandles
  • Buik
  • Vet bovenarmen
  • Rugvet
  • Binnen- en buitendijen
  • Armen

Werkt het echt?

Dit is een vraag die veel gesteld wordt. Cryolipolyse is een zeer effectieve methode om vet te reduceren. Echter is het niet hetzelfde als liposuctie waarbij vet direct wordt weggezogen. Het proces van cryolipolyse duurt langer. Ongeveer drie weken na de cryolipolyse kunt u een geleidelijke afname van het lokale vetweefsel zien.

Cryolipolyse breekt vetcellen af, maar dat betekent niet dat deze vetcellen niet opnieuw kunnen ontstaan. Op het moment dat u er een ongezonde leefstijl op nahoudt, zal de behandeling niks doen. Dit is overigens bij liposuctie hetzelfde geval. Zeker bij mensen die er een gezonde leefstijl op nahouden, dat houdt in voldoende beweging en een gebalanceerd eetpatroon, is cryolipolyse zeer effectief.

Last van huidproblemen?
Ontdek medische en cosmetische lasertherapie
Het team van Medi Skin Care
Mariëtte Annema
Huidtherapeut & oprichtster.
Olle Coppens
Support medewerker
Liza Sophie de Boer
Algemeen manager
Leonie Rappard
Huidtherapeut
Elena Vasilev
Huidtherapeut
Melanie Leisink
Huidtherapeut
Jessica Gooijer
Huidtherapeut
Rosanne Stekelenburg
Huidtherapeut
Harriet Hedley
Huidtherapeut
Krista van der Velde
Huidtherapeut