fbpx

Voedingscoaching

Op maat gemaakte voedingscoaching bij Medi Skin Care. Een mooie huid komt van binnenuit. Dat betekent dat uw dagelijkse voeding hier een grote rol bij speelt. Voedingscoach Bo Camilla Veenman geeft u graag doelgerichte voedingsbegeleiding om uw huid en gezondheid te optimaliseren.

Leefstijlverandering

De voedingscoaching van Bo gaat verder dan enkel begeleiding bij het kiezen van de juiste voeding. Haar missie is namelijk een leefstijlverandering die tot langdurige resultaten leidt. Bo Camilla biedt een alomvattende aanpak voor de cliënt die zich naast voedingsadviezen, voornamelijk op leefstijlverbetering richt. Door de leefstijl aan te passen, zal de client de behaalde resultaten langdurig kunnen voortzetten.

Voor wie?

Voor de volgende doelen kunt bij Bo Camilla terecht:
* Gewichtsverlies- of toename
* Spiermassa
* Betere leefstijl
* Voedingsadvies om acné te verbeteren
* Voedingsadvies voor een gezondere/jonger uitziende huid

Voedingsadvies in combinatie met cryolipolyse (vet bevriezen)

Wilt u snel centimeters verliezen? Dan adviseren wij u naast voedingsadvies ook cryolipolyse (vet bevriezen). Door de juiste voeding te nuttigen in combinatie met cryo behandelingen zorgt ervoor dat u snel overtollig vet verliest. Cryolipolyse is een natuurlijke vorm van liposuctie, een uitwendige behandeling die de vetcellen bevriest, zonder de omliggende huid te beschadigen. Als de vetcellen eenmaal bevroren zijn, worden deze door het lichaam op een natuurlijke manier afgebroken via de lever en via urine afgevoerd. Vet bevriezen is vooral geschikt voor overtollig vet zoals lovehandles, buik, bovenbenen, rug en armen.

Over onze voedingscoach

Bo Camilla Veenman heeft sinds 2016 ervaring opgedaan met overgewicht & lifestyle bij Foodsisters waaronder ook cliënten met Diabetes Mellitus 2, hoog cholesterol en vrouwen in de overgang. Daarnaast heeft zij ervaring met voedingsadvies bij Intermetzo, voor kinderen met een leeruitdaging (ADHD, Autisme). Naast haar ervaring als voedingsdeskundige bij Foodsisters werkt zij ook sinds 2017 in de sportschool als trainer en voedingsdeskundige. Hier heeft zij in samenwerking met de sportschool verschillende voedingstrajecten opgezet en sinds 2019 is daar haar praktijk BCL voedingscoaching van start gegaan.

Afspraak maken

 

 

Het team van Medi Skin Care
Mariëtte Annema
Oprichter & onderzoek
Olle Coppens
Support medewerker
Liza Sophie de Boer
Algemeen manager
Leonie Rappard
Huidtherapeut & onderzoek
Elena Vasilev
Huidtherapeut
Melanie Leisink
Huidtherapeut
Jessica Gooijer
Huidtherapeut
Rosanne Stekelenburg
Huidtherapeut
Harriet Hedley
Huidtherapeut
Krista van der Velde
Huidtherapeut